Tradicionalni hrvatski gulet
ELENA

M/B ELENA

CJENIKA ZA SEZONU 2023

Cijena uključuje:
sedmodnevni smještaj na brodu, gorivo za glavni motor i generatore, lučke pristojbe, vez u lukama, boravišnu pristojbu, osiguranje, Pdv, 4 sata klimatizacije dnevno, piće dobrodošlice, upotrebu čamca, Wi-Fi, posteljinu i ručnike, završno čišćenje, plaće posade.
Cijena ne uključuje:
Hranu i piće, vez u privatnim marinama, ulazak u Nacionalne Parkove, transfere, ekskurzije, vođene ture, napojnicu posadi.

SEASON B
27.05. - 24.06.
26.08. – 23.09.
14.000,00 Euro booking
Yacht M/B Elena
SEASON C
29.04. - 27.05.
23.09. – 21.10.
13.000,00 Euro booking
HRANA
Polupansion: 280 Euro / osoba / tjedan
Puni pansion: 550 Euro / osoba / tjedan
Dodatna večera: 40 Euro / osoba
Polupansion je obavezan.
PIĆE
Nije dozvoljeno donositi vlastito piće. U cijenu je uključena voda za piće. U doručak su uključeni topli napici čaj i kava. Piće je moguće kupiti na Baru jahte prema važečem cjeniku.
Popusti na hranu i piće za djecu:
Djeca od 0-2 godine ne plaćaju
Djeca od 2-10 godina plaćaju 50% cijene
Nije dozvoljeno donositi vlastito piće.
  • DETALJI
  • KARAKTERISTIKE
  • SMJEŠTAJ
  • VIDEO

M/B ELENA

Elena je tradicionalni hrvatski brod tipa Loger vrlo bogate prošlosti. Izgradjena je u Korčuli. Zbog toga smo posebno ponosni. Godine 1987 je prijašnji vlasnik napravio izuzetno kvalitenu kompletnu obnovu i rekonstrukciju te udahnuo novi život brodu. Mi ćemo nastaviti tim stopama, imamo velike planove za nju u budućnosti. Svojim dolaskom i vi postajete dio Elenine priče.
Elena je idealna za veće grupe prijatelja ili više obitelji. Ukupno ima 9 kabina za smještaj 18 osoba. Sve kabine imaju tuš/wc i klimatizirane su. Na glavnoj palubi je klimatizirani salon za ručavanje sa barom. Salon je u pravom “Old fashion” brodskom stilu, vrlo prostran i ugodan. Gornja paluba nudi prostor za sunčanje i boravak na otvorenom. Elena je sa svojim predivnim trupom i lijepim linijama dobar mornar i pružit će vam vrhunski užitak plovidbe i boravka na brodu.

9 KABINA ZA GOSTE
Sve kabine imaju vlastitu kupaonicu sa tuš kabinom i klimatizacijom, svaka sa termostatom za podešavanja temperature zraka u kabini. Double kabine su prostrane i preuređene 2021. godine
GORNJA PALUBA: 2 DOUBLE KABINE sa duplim ležejem dimenzija 160x210 cm
GLAVNA PALUBA: 2 DOUBLE KABINE sa duplim ležejem dimenzija 160x210 cm
POTPALUBLJE: 5 TWIN KABINA sa dva jednostuka ležaja na kat dimenzija 90x200 cm